خدایا،... یقین دارم که در جاى عفو و رحمت مهربانترین مهربانانى و در جایگاه مجازات و انتقام، سختترین کیفرکننده ...
چرا در آیه 42 سوره آل عمران لفظ اصطفاء (برگزیدن) دو بار تکرار شده است؟ جواب: تکرار اصطفای دومی برای برتری آن حضرت نسبت به زنان است، ولی اصطفای اولی مطلق است و شامل زن و مرد میگردد و از آن استفاده می شود که حضرت مریم (س) برترین شخص از میان زنان و مردان زمان خود بوده است.(محمدحسین طباطبایی, 1390)
همۀ افراد از رسول اکرم (ص) گرفته تا خلفای آن حضرت و سایر افراد، تا ابد تابع قانون هستند. باری، حکومت در اسلام به مفهوم تبعیت از قانون است و فقط قانون بر جامعه حکمفرمایی دارد. (امام خمینی, 1348, ص. 44)
برای جهنم هیزمی جز اهل آن وجود ندارد، بنابراین خاموشی جهنم همانا تمام شدن
اهل آن در اثر سوختن است. (محمدحسین طباطبایی, 1361, 80) آیه پیوست: اسراء:97
یکی از اتفاق های خوب در دنیای وبلاگنویسی پیدا کردن دوستان خوبی هست که احساس میکنی خیلی خوب همدیگر را می فهمید و از همدلی و همراهی با آنها لذت می برید. نقطه ی شروع این اتفاق دوستیها گاهی خیلی هیجان انگیز است. مدت هاست در ذهنم بود که پستی برای این منظور بگذارم و از دوستان و همسایگان محترم درخواست کنم در ذیل آن نقطه ی شروع دوستی مان را به صورت خلاصه بیان کنن. شاید برای خودتون هم جالب باشه :) + من هم در جواب کامنتها حرفایی خواهم زد.
اسلام برای ربا خواری و بانکداری توأم با ربا خواری و برای پیاله فروشی و فحشا هم «قانون» و «مقررات» ندارد؛این که اسلام مقرراتی برای سر و صورت دادن به این کارهای ناروا ندارد، از کمالات اسلام است. (خمینی, 1348, ص. 14)
بنده ابن
سینا را از هرمسلمانی مسلمان تر می دانم چون اسلام را عقلانی فهمیده و
تفسیر کرده است. نظیر او را چه در ایران چه در غرب نداریم و به این زودی ها
نخواهیم داشت. بیشتر
قیامت بر مردم احاطه دارد و اگر سدی که خداوند در مقابل (مردم و قیامت) قرار داده، نباشد قضاوت قاطعانه ی قیامت همه ی آنان را در بر خواهد گرفت. (محمدحسین طباطبایی,1361, 23)
گر نه دزد موش در انبان ماست*** گندم اعمال سی ساله کجاست؟
اول ای جان دفع شر موش کن!***بعد از آن در جمع گندم کوش کن.